joi, 4 noiembrie 2010

Un licar de speranta-04.11.10

Cata bucurie e in vocea unui om, la telefon... nu va puteti imagina... Am simtit azi un tata fericit, cu un licar de speranta in suflet. De pe un pat de spital, uitand de durerea si suferinta lui, punand speranta de vindecare a fiului sau inainte de orice altceva, m-a sunat... sa-mi spuna ca a reusit sa obtina ceva pentru Andrei.
Mi-aduc aminte de disperarea domnului Mihai din primavara cand cu speranta si cu teama mi-a vorbit despre Andrei pentru prima data. E foarte greu sa razbati intr-o lume de azi, cu o cruce grea de dus si pentru un om sanatos. Pentru acest om familia este totul, dorinta si speranta de mai bine ii da putere sa mearga in fiecare zi mai departe alaturi de familia lui. Tot a doua zi merge la dializa de la Vatra Dornei la Suceava.Si asta de foarte multi ani. E o naveta grea si pentru un om perfect sanatos...Cineva s-a luptat pentru deschiderea unei Clinici de dializa in Vatra Dornei insa interesele personale ale "unora" au fost mai presus de dorintele celor aflati in suferinta. Chiar si asa Dl. Mihai gaseste mereu energie pentru cei dragi.
Am vorbit azi si cu mama lui Andrei si apoi cu el. Este foarte fericit ca de azi este internat pentru recuperare pentru o luna de zile. Exista inca oameni cu SUFLET MARE in tara asta mica si furata de toti din toate partile! Sunt oameni de bine la care le multumesc din suflet!
Andrei va fi programat si pentru operatie in curand, Sa speram ca reusim in decembrie.
Doamna Milioara imi spunea azi ca l-a intrebat pe dl. doctor daca Andrei are sanse sa se recupereze. Acesta i-a raspuns exact cum ma asteptam:"Credeti ca daca nu avea sanse il mai aduceam aici?".
Imi sunt dragi si le doresc din suflet sa aiba parte de sanatate si de implinirea tuturor dorintelor!
Oricat le-ar fi de greu nu vor renunta, stiu asta!
D-na Milioara imi spunea ca ajutorul pentru Andrei intarzie, dar are promisiuni ca pana in decemvrie sa-l primeasca pe cel din iulie... Oameni buni care luati banii de la acesti oameni nu va este frica de Dumnezeu? Daca sunteti mari si tari uitati ca si voi ati putea sa fiti in locul celor aflati in nevoie?
"Nu exista suis fara coboras"asa se spune si sa va fereasca Dumnezeu de asa ceva!
Un simplu gest un simplu cuvant ar putea ajuta pe cei care au nevoie, insa cei care pot sunt prea ocupati sa adune pentru ei. Uita un lucru...tot ce aduna se duce la fel de repede... si in lumea de dincolo nu pot lua nimic...
Mi-e mila de cei care nu-si dau seama de acest lucru.
Cineva spunea mereu " Ajutati-va pe voi ajutandu-i pe altii nu calcand peste cadavrul lor"
Oricum Andrei va reusi sa-si revina si fara ajutorul lor. Daca au nevoie de banii lui...asta e...doar sa-i foloseasca sanatosi!!!

Important e ca Andrei e pe drumul cel bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate