sâmbătă, 3 decembrie 2016

Ce faci cand esti singur/a de Sarbatori?Ce faci cand se apropie sarbatorile si toata lumea in jur e fericita? Cand atmosfera de veselie a celor din jur pe tine te apasa...esti aproape de depresie datorita situatiei din viata ta. Crezi ca esti doar tu in situatia asta... si nu stii cum sa iesi. Parca pe zi ce trece te afunzi mai tare fara sa faci nimic. Te cuprinde o amorteala poate sau ...plansul. Astepti ceva ce nu mai vine...
Cu toții avem la un moment dat dureri: de cap, de dinți, de burtă, ori de mâini sau picioare ... Luăm o pastilă și așteptăm să ne treacă ... și trece într-un final ... Dar când te doare sufletul de simți că mori, ce poți să iei?
Doamne, și cât de tare doare sufletul uneori !
Nimeni nu s-a gândit vreodată să inventeze un medicament și pentru suflet, așa că , atunci când ne lovește această durere nu prea avem ce face decât să ne ținem bine pe picioare așteptând să treacă de la sine ...  sau trimite-mi un mesaj si vei gasi un umar, in clipa grea.

"Niciodată să nu renunţaţi la speranţă! Întotdeauna ceea ce dăruieşti se întoarce: dăruieşti echilibru, primeşti echilibru, dăruieşti zâmbete, primeşti zâmbete, dăruieşti iubire, primeşti iubire"
Scrie unui prieten...acum!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate