vineri, 8 aprilie 2016

Tie ti-e frica? Inseamna ca te simti emotionat si pregatit...

Cheamă-ți Fricile și aventurează-te
Astăzi, cea mai mare problemă de pe planetă este FRICA. Este o problemă de mult timp. Dar acum este o problemă uriașă. Devine mai mare pe zi ce trece. Iar motivul pentru care este o problemă, bineînțeles, este că ea afectează TOTUL.

Tot ce gândim, spunem și facem. Toate deciziile și alegerile pe care le facem. Toate reacțiile și răspunsurile noastre.

Orice trăire poate veni doar din două lucruri

Vine din IUBIRE sau vine din FRICĂ.

Iar celor mai mulți oameni, în majoritatea timpului lor, trăirile le vin din FRICĂ.

Deci trebuie să ne privim fricile, și să aflăm ce este FRICA până la urmă ? Despre ce este vorba în FRICĂ ? De ce anume ne este FRICĂ ? Și ce impact are asupra alegerilor, deciziilor și creațiilor, pentru care ne-am făcut responsabili.

Apropo, aceasta este una din primele frici care există, FRICA de a fi responsabil. FRICA de a ne pune într-o poziție de responsabilitate pentru tot ceea ce creăm.

Deci FRICA reprezintă primul aspect al experienței umane, la care trebuie să lucrăm foarte mult ca să o vindecăm sau chiar să o transformăm.

Transformăm FRICA și am transformat LUMEA

Hai sa ne uitam la ce anume ne este FRICĂ.

În primul rând, ne este teamă de viața însăși, și câte se petrec în viață.

 sursa: viata in verde viu
Ne este FRICĂ DE VIAȚĂ, pentru că ne este FRICĂ DE MOARTE ! TOATE spaimele într-un final, sunt FRICA de moarte. Dacă nu îți este FRICĂ de moarte, atunci nici de a trăi nu te temi. Când această FRICĂ dispare, teama de viață dispare și ea … gânduri bune

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate