marți, 20 aprilie 2010

Citesc pe diferite bloguri trairi si emotii. Fiecare le avem, insa ni le exteriorizam diferit. Uneori avem reactii care chiar si noua ni se par ciudate. Pentru IVO am scris azi " Am invatat ca toate se rezolva intr-un fel sau altul cu "rabdare". Suntem un amalgam de trairi si emotii pe care doar noi le putem infrana sau le putem descatusa.
Dincolo de ce se vede este mereu un suflet sensibil la tot si la toate..."
Sunt multe feluri de trairi, insa reactia fiecaruia este unica...
In sufletul fiecarui om exista atat sensibilitate cat si duritate...
Imi place sa cred in dorinta fiecaruia de a face ceva bun si frumos, de a ajuta pe cel din jur la nevoie. E atat de simplu uneori incat nu ne dam seama. Un simplu gest, un cuvant poate schimba viata cuiva...
Ajutati-ma sa-i dau o sansa lui Andrei!

4 comentarii:

  1. Caracterul consta in taria hotararii cu care cineva vrea sa faca ceva si pune acel ceva in executie. (Immanuel Kant)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna.
    Cele trei lucruri esentiale pentru a infaptui ceva care sa merite osteneala sunt munca staruitoare, perseverenta si bunul simt. (Thomas Edison)
    E DREPT CA MA FOLOSESC DE ACESTE MAXIME ALE UNOR OAMENI CELEBRI, DAR ACEASTA E DIN CAUZA CA NU GASESC EU CUVINTELE CARE SA EXPRIME MAI MULT
    DECAT CEEA CE TU ,CU RABDARE SI DRAGOSTE ,REUSSESTI SA FACI PENTRU ACEST SUFLET.SUNT COPLESIT SI IN ACELASI TIMP AS VREA SA POT SA TE SPRIJIN.VEI FACE LUCRURI MARI IN ACEST FEL.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce fac, incerc sa fie facut cu suflet...Asa ma gandesc ca vom reusi...

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate